Klädbytardag Kalmar 28:e mars

Adress
Gatuadress: 
Ståthållaregatan 55
Postnummer: 
39244
Ort: 
Kalmar
Län: 
Kalmar län
lör, 2020-03-28 10:00 - 13:00

Ta chansen att uppgradera garderoben, bli av med plagg som inte längre används och tjäna samtidigt en hacka. Evenemanget går av stapeln lördagen den 28:e mars 10.00-13.00 på Falkens Scoutgård i Kalmar. Betalning sker med swish. Varmt välkomna!

⦁ Hur går det till?
Du betalar 50 kronor för att vara med och lämna in plagg. Du får lämna in max två papperskassar modell större (Gekås, IKEA) med barnkläder, damkläder och skor för både barn och vuxna. Tänk på att alla kläder ska vara hela och rena när du lämnar in dem. Priset sätter du själv, och du får 70% av försäljningspriset. Kort och gott: vi sköter försäljningen, du får förtjänsten!

Kläderna lämnas på Falkens scoutgård fredag eftermiddag den 27:e mars. De plagg som inte säljs skänks till välgörande ändamål alternativt hämtas senare under lördag eftermiddag/kväll. Mer info finns i bekräftelsemailet du får vid anmälan.

⦁ Vill du vara med och lämna in?
Den 20:e februari klockan 08.00 släpper vi platserna till vårens klädbytardag. Anmäl dig till info.fyndarna@gmail.com, ange namn och telefonnummer. Vid anmälan får du ett bekräftelsemail med mer info samt din personliga signatur som alla plagg ska märkas upp med och ett swishnummer att betala deltagaravgiften till. Platserna är begränsade, först till kvarn gäller.

Vid frågor, vänligen maila info.fyndarna@gmail.com

/@fyndarna, a.k.a. Alexandra & Frida

Kontaktuppgifter: 

info.fyndarna@gmail.com
Se mer info på vår facebooksida, Fyndarna, alternativt @fyndarna på instagram.