Klädbytardag på Quality Hotel The Mill, Malmö

Klädbytardagen har passerats, kontaktuppgifterna är borttagna.
Adress
Gatuadress: 
Amiralsgatan 19
Postnummer: 
21155
Ort: 
Malmö
Län: 
Skåne län
sön, 2019-05-12 13:00 - 16:00

ÄNTLIGEN är våren här och därmed kommer också suget efter att fräscha upp garderoben med nya, lätta kläder för årets varmare månader! Det är inget fel med att vara sugen på att shoppa - att köpa nytt får man helt enkelt lust efter lite då och då. Samtidigt är det ju hållbarhetsmässigt smartare att köpa mindre nytt och använda det vi redan har!

Därför tycker vi att klädbyte är en så supersmart grej - vi får liksom äta kakan samtidigt som vi har den kvar.

Kom till Quality Hotel The Mill på klädbytardag söndagen den 12 maj mellan 13.00 och 16.00! Vi bjuder in till en eftermiddag där du har chans att uppdatera din vårgarderob, äta popcorn i mängder och dessutom delta i roliga aktiviteter för både stora och små.

Givetvis festar vi även till det med roliga tävlingar och utlottningar, där du bland annat kan vinna en av Petter Stordalens snygga skinnjackor, frukostvouchers och övernattningar på Quality Hotel The Mill!

Så, hur fungerar det hos oss?
- Lämna in max 10 härliga vårplagg per person (hela och rena) till receptionen på hotellet senast torsdagen den 9 maj kl 19.00.
- För varje inlämnat plagg får du en biljett som på klädbytardagen kan bytas mot ett annat plagg.
- Håll koll på dina biljetter, dessa behöver du till lottdragningen!

OBS ta med egen påse!

Om det blir kläder över kommer dessa att skänkas till välgörenhet.

Psst...denna gången tänkte vi fokusera på vår- och sommarkläder, så låt skidstället stanna hemma, det kan du ta med på nästa event!