Känner du för att ta över denna webbplats? Jag som driver den har inte längre tid att ge webbplatsen den uppmärksamhet som den förtjänar. Du har därför möjligheten att nu köpa webbplatsen till ett pris som vi tillsammans kommer överens om. Webbplatsen har varit ett hem för strax över 1000 klädbytardagar.

Domännamn

Följande domännamn ingår i köpet.

  • kladbytardagar.se (betald till och med 2027-07-15)
  • klädbytardagar.se (betald till och med 2027-07-15)
  • kladbytardagar.nu (betald till och med 2027-08-09)
  • klädbytardagar.nu (betald till och med 2027-07-15)

Domännamnen finns idag hos Oderland och en digital överlämning till ny ägare är kostnadsfri. Vill du att vi använder blankett för överförande av domännamn står du som köpare för kostnaden. Se villkor hos Oderland: https://www.oderland.se/support/artikel/hur-overlater-jag-en-doman-och-eller-tjanst/

Om webbplatsen

Sidan är byggd i Drupal 9, men skulle behöva en genomgång av funktionaliteten då migreringen gjordes relativt nyligen. Totalt finns 589 användare kopplade till webbplatsen.

Facebook

Administratörsrättigheter till Facebook-gruppen kladbytardagar ingår i köpet (2611 följare).

https://www.facebook.com/kladbytardagar/

Överlämning av webbplats

Du får alla filerna som finns kopplade till webbplatsen samt tillhörande databas. Webbhotell ingår inte i köpet utan det ombesörjer du själv för.

Betalning

Efter att vi kommit överens om ersättning för webbplatsen överlämnas allt när full betalning är gjord.

Övrigt

Du köper webbplatsen i befintligt skick, ställ frågor innan köp om det är något du undrar över. Antal konton på webbplatsen och Facebook är rörligt, dessa kan justeras både upp och ner fram till och med att affären är slutförd. Siffrorna här är enbart för att du ska få en uppfattning om hur det ligger till idag.

Lämna ett bud

Budgivning på webbplatsen sker genom att du skickar ett mejl till info@kladbytardagar.se och lämnar ett bud. Budgivningen är öppen fram tills vi kommit överens om pris.

Frågor

Ställ frågor genom att mejla dessa till info@kladbytardagar.se.